PALVELUT

LVI-SUUNNITTELU

LVI-suunnittelussa otetaan huomioon aina asiakkaan toivomat painopisteet, joita voivat olla esimerkiksi energiatehokkuus, helppo asennettavuus tai kustannustehokkuus. 

ENERGIAKONSULTOINTI

Energiakonsultointi tarkoittaa energian käytön kartoitusta, sekä apua siihen miten nykyisiä energiakustannuksia voisi pienentää. Kartoitukset ja eri vaihtoehdot katsotaan aina kiinteistökohtaisesti. 

AUTOMAATIO SUUNNITTELU

Kiinteistöjen automaation suunnittelussa sekä hankesuunnittelussa otetaan huomioon tulevaisuuden tarpeet sekä kustannustehokkuus. 

LVI-VALVONTA

KVV- ja IV-Vastaavan työt Varsinais-Suomen alueella. Isompien LVI-projektien valvonta tehtävät.

PROJEKTIT

Projektien johtaminen, olipa kyseessä talotekniikkaan tai muutoksiin liittyvä projekti. Projektien onnistumiseen aikataulussa on käytännössä samat työkalut projektin luonteesta riippumatta.

TUOTANNON KEHITTÄMINEN

Tuotannon kehittämistä urakointi ja teollisuuden aloille. Tuotannon kehittämiseen kuuluu olennaisena osana ongelman ratkaisut, riskianalyysit ja prosessianalyysit. 

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Melkeinpä mikä vain on mahdollista, laaja ja tarkoin valittu kontaktiverkosto mahdollistaa sen, että kaikki palvelut joita ei pystytä itse suoraan tarjoamaan niin nekin on saatavilla. Esimerkiksi voit tarvita kaivuu urakoitsijaa taloasi varten tai maalämpöurakoitsijaa.

PROSESSISUUNNITTELU

Prosessisuunnittelu aina uuden prosessin alkumetreiltä asti tai nykyisen prosessin muutoksien suunnittelu. Prosessisuunnittelussa pyritään suunnittelemaan prosessi mahdollisimman kustannustehokkaaksi laadusta yhtään tinkimättä.

LISENSSISERVERIT

Windows -pohjaiset lisenssiserverit autoCAD, MagiCAD sekä CADS-ohjelmistoille ylläpitopalveluin. Myös muiden ohjelmistojen lisenssiserverisovellukset.